29. tammi, 2016

Matkailuvinkki kesäksi

Yksi Anun Auton lempikohteista on Mikkeli. Mikkelin tori on yksi Suomen kauneimmista ja monipuolisimmista kauppa- ja tapahtumatoreista. Saimaan muikut tuoreena paistettuna torimyyjän kojusta nam. Torilta löytyy myös ihanat käsi- ja puutyöt. 

Majoittumiseen matkailuajoneuvolla on useita vaihtoehtoja. Yksi on Visulahden leirintäalue, joka on mukava ja viihtyisä. Leirintäalueelta löytyy kattavat palvelut ja oma ajoneuvo tai yhdistelmä on helppo parkkeerata reilun kokoiselle nurmialueelle. Visulahdesta löytyy vesipuistoa, XON toimintapuistoa, vahakabinettia yms. Kesällä siellä on menoa ja meininkiä!

Toinen ehdottomasti tutustumisen arvoinen on paikka on Etuniemen leirintäalue Hirvensalmella. Etuniemi sijaitsee kauniilla paikalla Liekuneen rannalla. Matkaa Mikkeliin on noin puoli tuntia autolla. Etuniemi on erittäin siisti ja siellä on ihana grillikatos + rantasauna. Etuniemessä viihtyy myös pariskunnat lemmikkeineen. Koirille on erinomaiset maastot ulkoiluttamiseen. Loppukesästä mustikkaan pääsee nopeasti!

Mikkelistä löytyy torin lisäksi paljon matkailukohteita  ja kaunista Suomen luontoa. www.visitmikkeli.fi sivuilta löytyy runsaasti ehdotuksia ja valmiiksi suunniteltuja reittejä.

Suosittelemme!